Persoonlijk coachtraject

Prive coachtraject Grip op je leven

Ik zeg vaak uit gewoonte JA en ga in een sneltreinvaart door het leven. Mijn agenda puilt uit van de afspraken. Ik vind het fijn om iets voor mensen te kunnen betekenen en Nee zeggen vind ik vervelend. Achteraf kom ik erachter dat ik het eigenlijk niet zo had gewild. Maar hoe kan ik dit veranderen en hoe geef ik nu mijn grenzen aan.

Ik heb het gevoel dat ik heel vaak niet mezelf kan zijn en dat maakt me onzeker. Ik snak naar rust maar weet niet goed hoe ik die tijd voor jezelf moet nemen.

Herkenbaar

 • JA zeggen en NEE bedoelen
 • Niet begrepen worden
 • Moeite hebben met het omgaan met de drukte van de alledaagse dingen.
 • Last van Faalangst
 • Klaar met al het "Moeten".
 • Veel piekeren
 • Je emoties niet onder controle
 • Gevoel dat je niet jezelf kan zijn

Wil je

 • Grenzen aan kunnen geven
 • Inzicht in je valkuilen
 • Je kwaliteiten goed benutten
 • Inzichten in jezelf
 • Rust, Vrijheid en Geluk
 • Vertrouwen in jezelf
 • Jezelf kunnen zijn
WhatsApp Image 2020-10-07 at 11.17.10

Je bent niet de enige

Heb je het gevoel dat je geen controle over je leven of je werk hebt? Of het lukt je niet om goed contact te maken met je partner, familie, collega’s of vrienden? Stuk voor stuk zaken waar je veel last van kan hebben.

Heel veel mensen hebben last van de problemen die jij ervaart. Ze voelen dat er iets mist, dat er meer uit het leven te halen valt, maar ze weten niet hoe. Wij hebben de ervaring dat het werken met paarden snel inzicht, kracht in jezelf en je leven te brengt.

Door het paard in te zetten krijg je inzicht in jouw knelpunten. Tijdens de coachsessie voer je eenvoudige opdrachten uit met het paard. Doordat ik de vertaalslag maak en wij hier samen over in gesprek gaan, krijg je antwoord op jouw vragen.

Samen gaan we opzoek naar een manier om jouw inzichten toe te passen in jouw dagelijks leven, zodat de gewenste verandering kan plaatsvinden en je keuzes maakt die voor jouw belangrijk zijn.

Is dit wat jij ook zou willen ervaren?
Wil jij ook het beste uit jezelf en je leven halen?
Dan kunnen wij je helpen!

Ja, ik wil graag een gratis persoonlijk gesprek over Persoonlijke Coaching.

IMG_4052-bewerkt

Je kan pas iets aan je leven veranderen als je weet wat er zich bij jou afspeelt, als je weet wie je ècht bent.
Paarden voelen onze emoties feilloos aan: Ze kijken dwars door je heen en zien wat eronder zit. Een paard kun je niet voor de gek houden. Een paard voelt al vanaf een afstand aan hoe jij in je vel zit en reageert op jouw emoties. Het paard spiegelt jou onder de waterspiegel. Onder de waterspiegel bevinden zich jouw opvattingen, zelfbeeld, normen en waarden, persoonlijke eigenschappen, overtuigingen en motieven. Dit is het gebied van de onzichtbare en onbewuste componenten.

Voor het realiseren van persoonlijke groei en gedragsverandering, zijn veranderingen onder de waterlijn van belang.
Veranderingen op het gebied van overtuigingen, zelfbeeld, normen en waarden, identiteit en drijfveren.

Dit is ook één van de redenen waarom we de kracht van de paarden inzetten zodat we niet alleen het waarneembare gedrag onderzoeken, maar ook kijken naar welke onderliggende of onzichtbare/onbewuste factoren mogelijk invloed hebben of de oorzaak zijn van jouw huidige gedrag.

"Inzicht is al de eerste stap naar verandering"

Als je deze stap hebt genomen dan begeleiden we je in het vinden van meer balans, meer rust en meer ruimte om al je dromen uit te laten komen.

Dit doen we via een gestructureerde methode, gebaseerd op een (wetenschappelijke) evidence based methode, versterkt met de kracht van paarden. We werken stapsgewijs aan een plan zodat je weet waar je aan toe bent. Hierdoor zal je (eindelijke) een echte verandering merken in jezelf en je leven. Een blijvende verandering, waarvan het makkelijk is om deze vast te houden.

 

Na het coachtraject weet je hoe jij je jouw kwaliteiten optimaal kunt benutten en heb je jouw uitdaging doorontwikkeld. Je hebt nieuwe inspirerende inzichten en praktische handvatten, die je direct kunt toepassen in relaties die je met anderen hebt. Deze zullen hierdoor intensiever en dieper worden, doordat je helemaal jezelf bent kan je er ook helemaal voor anderen zijn.

Je hebt voldoende zelfvertrouwen om stappen te zetten die je anders nooit had durven nemen, waardoor je eindelijk je dromen uit kan laten komen. Je ervaart positieve gebeurtenissen in je leven veel intenser waardoor je veel meer geniet van bijvoorbeeld het zien opgroeien van je kinderen. Je voelt rust en balans waardoor je ‚tijd’ anders gaat ervaren

Werkwijze

Werkwijze

De coachsessies vinden plaats bij één van onze locaties is Zuid Holland of Drenthe.

Vooraf hebben we eerst een (gratis) persoonlijk gesprek via de telefoon.
Zo kunnen we kennismaken en bespreken of onze methode jou daadwerkelijk zal helpen.

Hierna start een traject van 6 privé coachsessies. Elke sessie duurt ongeveer 1,5 uur. In deze 6 sessies doorloop je 6 logisch op elkaar volgende stappen. Tussendoor krijg je huiswerkopdrachten mee. Tussen de sessies zitten twee tot vier weken. Je volgt een gestructureerde methode, die op jouw specifieke situatie is aangepast. Dat betekent dat je ook tussen de sessies met de paarden door steeds bezig zal zijn met dit traject. In totaal ben je ongeveer 6 maanden bezig.

Jouw inzet

Om het beste resultaat uit het traject te halen moet je aan de volgende voorwaarde voldoen:

 • Je staat open voor de spiegel van het paard
 • Je bent bereid je in te zetten om te veranderen, ook al weet je nu nog niet op welke manier
 • Je werkt actief aan de huiswerkopdrachten die je tussen de sessies mee krijgt
 • Je hebt steun in je omgeving van iemand die achter jou en dit traject staat

Als wij het idee hebben dat wij jou niet kunnen helpen dan zeggen we dat ook eerlijk.

De coaches

Wij staan, zowel als coach en als mens, met beide benen op de grond. We zijn nuchter en heel betrokken bij jou als persoon. Je hoeft bij ons niet te vrezen voor zweverig gedoe. We kijken wel heel goed naar de interactie tussen jou en het paard en stellen je vragen, soms een beetje prikkelend, soms motiverend maar altijd zonder daar een oordeel aan te hangen. Dit kan zorgen voor een ‘eye-opener’ of helpen bij het maken van keuzes.

Investering

De waarde van dit coachingstraject is niet in geld uit te drukken. Bedenk je eens wat het je oplevert als je meer rust, balans en verbinding met jezelf ervaart? Wat ga je doen als je geen last meer hebt van onzekerheid, stress of pieker gedachtes? Hoeveel is het jou waard om het beste uit je leven te kunnen halen en je dromen te kunnen laten uitkomen?

Aan de andere kant kan je er ook voor kiezen om zo door te gaan als je altijd hebt gedaan. Dat wat je altijd hebt gedaan heeft je gebracht waar je nu bent. Als je niets verandert dan zal je situatie dus ook niet beter worden. Sterker nog, de kans is groot dat het steeds slechter wordt. Je raakt namelijk steeds verder verwijderd van je gevoel, je raakt het contact met jezelf steeds meer kwijt en je kan steeds minder jezelf zijn.

Ik weet zeker dat je er alles voor over hebt om volledig jezelf te kunnen zijn en het beste uit jezelf te halen. Toch hebben we de prijs van dit coachingtraject laag gehouden. Zodat het voor iedereen mogelijk is om dit te volgen.

De prijs hebben we laag kunnen houden doordat we met zo’n ontzettend krachtige methode werken. Door het inzetten van paarden in onze coaching en door de unieke methode die onze coaches inzetten, duurt dit traject 2x zo kort als een regulier coachingtraject. In een regulier coachingtraject zou je zeker 12 sessies nodig hebben om hetzelfde te bereiken als wat wij in 6 sessies bereiken.

Als je deze sessies los bij ons boekt dan kost dit je in totaal 1182 euro. Voor de sessies in dit traject betaal je echter minder dan 150 euro per keer!

Het totale traject van 6 sessies inclusief werkboek, tussentijdse opdrachten en begeleiding gedurende 5 maanden kost maar 897 euro (excl. BTW). Een betaling in termijnen is mogelijk. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Ik zou graag meer willen weten.

Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek aan.
In dit telefonische gesprek bespreken we jouw wensen.

Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.