ÉÉN OP ÉÉN BOOSTSESSIE Tijd voor overzicht, helderheid en ACTIE!

Voel je dat je wel een boost kunt gebruiken en toe bent aan een gezonde dosis energie,
ontbreekt de richting en ben je zoekende in hoe je jouw patronen kunt doorbreken?
Dan zou een boostsessie perfect aansluiten om daar achter te komen!

Zoek je een startpunt omdat...

 • Je het niet meer weet en maar blijft piekeren
 • Je tegen drempels aanloopt
 • Je voornemens, voornemens blijven
 • Je laat overrulen door anderen
 • Je vindt het lastig om keuzes te maken.
 • Het tijd is om een persoonlijke groei te doormaken.

Ben jij door omstandigheden jezelf en de grip op jouw leven kwijtgeraakt? Heeft dit een grote invloed op jouw levenslust en kwaliteit van leven. Je kunt jezelf (onbewust) wijs maken dat het misschien allemaal zo erg nog niet is en dat het vanzelf weer terugkomt.

Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg.

Waarom zou je niet nu de stap zetten om jouw ultieme leven te leiden? Gun jij jezelf niet het beste van het beste?

IMG_3931-bewerkt

Het is tijd voor actie!

Laat het aanrommelen, een vol hoofd en geen duidelijke richting achter je en kom in actie. Door in actie te komen zorg je voor meer rust in je hoofd en kan je duidelijke keuzes gaan maken.

Voor iedereen is het mogelijk om meer overzicht, rust en ruimte in je leven te ervaren. Zodat je in de actie modus kan komen en stappen vooruit kan maken.

De eerste stap is vaak het lastigste. Je hebt een stok achter de deur nodig die je even aanzet zodat je stopt met piekeren en zelf de touwtjes weer in handen neemt. Het lijkt onmogelijk om met een vol en onrustig hoofd die vertaalslag te maken, maar uiteindelijk is het vaak heel simpel en zijn er makkelijke tools die jou direct tot actie aanzetten.

Heb je de behoefte aan een eenmalige boost?
Of wil je kennismaken met mij om eventueel een heel coachtraject aan te gaan?
Kies dan voor een boostsessie paardencoaching.

Je hebt de eerste stap gezet voor jezelf en gaat de uitdaging aan!

Samen gaan we opzoek naar antwoorden op vragen als;

 • Wie ben ik?
 • Wat vind ik echt belangrijk?
 • Waar sta ik in het leven?
 • Waar wil ik naar toe?
 • Hoe kan ik omgaan met stress?
 • Hoe vind ik balans?
 • Kan ik mijzelf accepteren.

Na de boostsessie weet jij welke stappen jij richting jouw grotere doel gaat nemen! Je wordt bevraagt en daarmee losgemaakt van oude patronen en valse overtuigingen, er wordt gekeken naar en gereflecteerd op de dingen waar jij goed in bent en waar jouw talenten liggen. Kortom met een boost en concrete tools ga jij weer naar huis.

IMG_3998-bewerkt

Praktische informatie

Een Boost Sessie voor volwassenen duurt ongeveer 2 uur en wordt gegeven in Tinte (Brielle - Zuid Holland) op een privé locatie.
Van te voren hebben we telefonisch contact over jouw vraag, thema of doelstelling. Aansluitend plannen we een datum voor de Boost Sessie.

De sessie begint met een uitleg over de werking van paardencoaching en een korte intake over jouw vraag of thema. Vervolgens gaan we naar buiten naar de paarden.

Vrijwel direct ervaar je wat er gebeurt tussen jou en het paard! Door zijn spiegelend vermogen laat het paard duidelijk zien wat er bij jou speelt en wat er belangrijk is.

Gedurende de sessie werken we aan jouw verlangen of wens en welk resultaat wil je behalen in de toekomst. Aan het eind van de sessie evalueren we kort de ervaring, koppelen we de inzichten aan jouw dagelijkse praktijk in je privé en werkleven en ronden we de Boost Sessie af.

"En nu ga ik doen wat het beste is voor mij"!

IMG_3856-bewerkt-bewerkt

Het paard tijdens de coachsessie

Door het paard in te zetten krijg je snel en doeltreffend inzicht in jouw knelpunten. Tijdens de coachsessie voer je eenvoudige opdrachten uit met het paard. Doordat ik de vertaalslag maak en wij hier samen over in gesprek gaan, krijg je antwoord op jouw vragen.

Samen gaan we opzoek naar een manier om jouw inzichten toe te passen in jouw dagelijks leven, zodat de gewenste verandering kan plaatsvinden en je keuzes maakt die voor jouw belangrijk zijn.

Wat levert een Boostsessie je nog meer op?

 • Opluchting!
 • Je hebt het belang van zelfontwikkeling weer scherp
 • Je voelt je weer "gezien" ook door jezelf
 • Je voelt je weer "gezien" ook door jezelf
 • Angsten zijn weer uitdagingen

Ervaringen

De samenwerking met de paarden is bijzonder, ik wist niet goed wat me te wachten stond. Ze bieden mij troost, vertrouwen, bevestiging.
De spiegel die me werd voorgehouden tijdens de bijeenkomsten door de paarden was een bijzondere ervaring. Een ervaring die ik iedereen zou gunnen.

Kim van de Wateren

Ga jij de uitdaging om samen in de actie modus te stappen aan?

Description

Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.